Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

sobota 7. ledna 2017

ETAPA 06

ETAPA 06 ORURO -> LA PAZ




V šesté etapě budou mít závodníci šanci udělat si selfie u jezera Titicaca. Duny na začátku etapy jsou jen jedna z nástrah náročné trati šestého dne. Ti nejrychlejí jí projedou ještě za denního světla ale pro mnoho dalších bude potřeba mít fungující světla. Jenom dojet do cíle etapy v bolivijském hlavním městě bude považováno za velký úspěch.
Speciál má pro motorky délku 527km a celkem je na programu 786km včetně spojovaček.

3 komentáře:

  1. Dobrý den, moc děkuji za váš blog. Taková trasa musí být opravdu náročná, a to nejen pro řidiče, ale i samotný automobil. S kamarády jsme se jednou rozhodli udělat si svůj vlastí mini závod v extrémním terénu, což nakonec skončilo menším zklamáním. Dvě auta ze čtyř nám během něj vypověděly službu. Konkrétně se v mém vozu začaly postupně rozsvěcet oranžové kontrolky v autě a bylo vymalováno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, a není to třeba vadný posilovač spojky? To by s ohledem na tenhle typ závodu a aktivity mohlo být poměrně nasnadě. Ale samozřejmě v takovém extrémním závodě se prostě může stát fakt leccos a takhle od stolu bez nějaké diagnostiky to lze jen těžko odhalit. Ale šel bych po té spojce.

      Vymazat
  2. Vy jste opravdu maníci, jezdit takto v poušti, to chce za mě velkou odvahu. Řešili jste třeba se závodem jak na spz na přání a nebo se tam vlastně jezdí bez nějakých těch oficiálních poznávacích značek a máte třeba jen umístěná čísla na kapotě a tak podobně?

    OdpovědětVymazat