Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

úterý 17. ledna 2017

ETAPA 12

ETAPA 12
RIO CUARTO -> BUENOS AIRES
Dalsi informace a zajimavosti v komentarich!!!

Dvanáctá etapa je víceméně mega dlouhý přejezd do Buenos Aires vylepšený krátkým speciálem v délce 64 km. Závěr etapy je uprostřed bivaku na tradičním podiu před budovou argentinského autoklubu ACA. Jezdce tedy čeká "výlet" 786km trasou na Villa Maria, Rosario a dál na jihovýchod do BA. Motorky startují v 6:45 do speciálu, který nebude nikomu asi dělat problémy ale někteří si jistě vzpomenou na nešťastníky, kteří kvůli poslední etapě přišli o umístění, o které bojovali.

6 komentářů:

  1. Le_Meridian Financování Service šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou konsolidaci dluhu. Byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy pracovat s. Doporučuji každému, kdo hledá úvěr na kontakt. Email..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat
  2. Dostat se na Dakar je můj sen. Hrozně mě láká vidět a zažít si to technické zázemí, třeba jako technik. A to i kdybych měl jen řešit servis šroubových kompresorů a dělat pomocníka dalším technikům. Když vidím, co technici a servisáci za noc dokážou, aby bylo auto nebo motorka připravené na další etapu, tak jen žasnu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jste frajeři, když jsem dokázali projet Dakar. Já si o tom pouštím často dokumenty a nechápu, jak můžete vydržet tak drsné podmínky. Mně je blbě jenom z toho, když občas manžel vyměňuje nějaké originální díly Škoda na našem autě. Aby se ještě tak nějak válčil s dunami a nebo špatným počasím v poušti..

    OdpovědětVymazat
  4. Když už máte odjeté ty etapy, nezajímal by vás výkup nákladních vozidel? Ty vaše vozidla jsou stejně už dostatečně zničená, a tak byste mohli získat nějaké finanční prostředky na další sezónu, co říkáte? Nabídneme vám velké peníze, to se nemusíte bát. Pokud máte zájem stačí se ozvat.

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy jsem chtěla spolehlivé auto, a tak mi kamarád doporučil BMW, které má a je sním velice spokojený. Takže jsem si nechala poradit a zanedlouho mi auto dovezli. Byla jsem moc spokojená, ale jen do doby, než jsem zjistila, že palubní počítač je v angličtině. Kamarád mi řekl, že existuje BMW překlad, který funguje spolehlivě a rychle.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajet si Dakar je sen skoro každého fanouška aut a motorek, ale je to závod jen pro vyvolené a já závodníkům fandil již od dětství se svým tatínkem, který miloval všechny závody aut, motorek, ale i formulí. Já jsem se od něj naučil, jak si mám opravit nějaké maličkosti na autě, jako třeba vyměnit spojku a pneumatiky.

    OdpovědětVymazat