Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pondělí 9. ledna 2017

ETAPA 7

ETAPA 7

Dnešní etapa měla mít 622km (SS 322km) ale vzhledem k neprůjezdným korytům řek a obecně nepříznivým podmínkám se rozhodlo o změně trasy. Původně mělo jít o zkrácení ale finální rozhodnutí je použít část trasy z dnešní a zítřejší etapy a zkombinovat je. Na závodníky dnes tedy čeká 161 km speciálu zpočátku v dunách a později v písčitém terénu a na závěr šotoliny (dnes = bahno). Ranní spojovačka je 400km a dojezd 240km. Na start speciálu si počkáme do pozdního odpoledne (cca 15h)

2 komentáře:

  1. Já Dakar miluji, a to hlavně motorky. Dříve jsem jezdil s kamarádem na projížďky na motorce a bylo to skvělé. Teď jsme však našli jednu profesionální trasu, kde se dají dělat i různé kousky, takže jezdíme především tam. Horší je přeprava samotných motorek, ale naštěstí je poměrně blízko půjčovna dodávek.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, vždycky mě zajímalo, co se pak děje s auty, která dojedou, ale nevyhrají? Předpokládám, že třeba výkup aut Praha o ně nemá úplně eminentní zájem. :) Ale tak mě to tak napadlo. Nebo jestli jdou pak zpátky do garáže, opravují se a vylepšují? Díky za informaci. :)

    OdpovědětVymazat