Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pátek 30. prosince 2011

Zprávy od Honzy Veselého

Přišla uklidňující zpráva že Jan Veselý má materiál v pořádku, jsou v místě startu ale není tam signál, takže se mu špatně komunikuje. Organizace je prý příšerná, v Delta Docku vládl chaos stejně jako v místě startu Mar del Plata. Honza těch asi 500km přejezdu z doku na místo startu jel po ose, vedro je prý obrovské a všechno trvá věčnost.
Zpráva (přes Vierku Kaštanovou) od novinářů z Českého Rozhlasu potvrzuje to samé - zmatek, chaos a neorganizovaná "organizace". Akreditace novinářů prý probíhají v nějaké stravební buňce u přístavu absolutně bez zázemí, hodiny se čeká na vyřízení akreditací na prudkém slunci v nekonečné frontě...
Tomáš Ouředníček s Mirkem Zapletalem jeli z BA do Mar del Plata autobusem. Jiné zprávy zatím od našich účastníků nemáme..

1 komentář:

  1. Dobrý den, co říkáte na tu letošní tragédii s panem Lopraisem? Myslíte, že to bude mít nějaký vliv na další ročníky Dakaru? Neřeším teď vinu nebo nevinu pana Lopraise. Podle mě to byla jenom špatná náhoda. Ale možná by stálo za to postavit kolem trati průmyslové haly a tribuny, které by lidi shromažďovaly na místo k tomu určené. Je jasné, že Dakar v podobě jaké je, se stává pomalu přežitek.

    OdpovědětVymazat