Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pátek 21. prosince 2012

Marc Coma nebude startovat na Dakaru 2013

Marc Coma nebude na startu Dakaru 2013
Podle zprávy z USA, kterou jsem dostal dneska, nebude Marc Coma na startu Rallye Dakar 2013 kvůli nevyléčenému zranění ramene. Na oficiálních stránkách KTM Racing není zatím žádná informace ale v Barceloně měla dnes proběhnout tiskovka, kde byla tato informace oznámená. Důvodem je závažné zranění ramene, které si přivodil v třetí etapě Rally du Maroc v říjnu a které vyžaduje delší rehabilitaci.

5 komentářů:

  1. Joan Pedrero bude nyní jednička, na tiskovce prý to jasně zaznělo. Takže kdo bude jeho nosič vody? KTM asi bude "nabírat". Nevíte někdo o vhodném kandidátovi? Já bych věděl - vloni byl pátý

    OdpovědětVymazat
  2. Svitko by byl super, ale budou hrát roli hlavně prachy...

    OdpovědětVymazat
  3. To mě hodně mrzí :-(
    Svitkovi bych to přál, na druhou stranu možná lepší, když se bude soustředit pouze sám na sebe, než na to, že má někomu krýt záda.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravíčko, neporadil by někdo nějaký solidní informační zdroj o probíhajícím Dakaru, který by se alespoň lehce přibližoval tomu, co nám v minulosti přinášel tento blog?

    OdpovědětVymazat
  5. Jako tohle je vždycky smůla, ale jako rozumím tomu, že ne vždy si to všechno sedne tak, jak by přesně mělo. Jako já třeba teď taky nejezdím, protože se ozvaly rozvody na mém autě a je potřeba udělat výměnu. Jako ještěže jsem četl tento článek, protože jinak by mě to vůbec nenapadlo. Ale jako ono se to nezdá, ale těch kilometrů najezdím ročně poměrně dost.

    OdpovědětVymazat