Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pátek 13. ledna 2012

Etapa 11 - soutěž

Zapomněl jsem vyhlásit soutěž k etapě 11, tak se omlouvám a napravuji to...
Soutěžní otázka: může v maratonské etapě na Dakaru 2012 oficiální mechanik posádky kamionu (v posádce kamionů jsou tři lidé - pilot, navigátor a bombometčík, tedy chci říct mechanik :), pomoci s údržbou stroje motorkáři z jiného týmu? Víme, že motorkář může pomáhat jinému i když nejsou ze stejného týmu, může ale motorkář využít mechanika ze svého vlastního týmu z posádky kamionu v závodě? Nemyslím tím mechaniky z doprovodných aut, ti nejsou vůbec v bivaku a spí jinde, to je jasné.
Chtěl jsem dnešní otázku udělat trošku snadnější a hodně jsem vám napověděl. Tak doufám, že všechny odpovědi budou správné a bude jich hodně.
Odpověď posílejte na touratech@touratech.cz až do pátečního pozdějšího odpoledne, kdy soutěž uzavřu a vyhlásím vítěze, který dostane tradičně drobnou pozornost od Czech Dakar Teamu prostřednictvím osobního sponzora Jana Veselého - společnosti Ivar CS.

Soutěž uzavřena!
Správná odpověď: Pochopitelně že to byl chyták :) Říkal jsem si, že když to správně narafičím, někdo do té pasti určitě spadne a taky že jo. Špatných odpovědí bylo 30% :(
Takže jak to mělo být? Pochopitelně že v bivaku na maratónské etapě jsou jen motorkáři a čtyřkolkáři, auta a kamiony jsou úplně v jiném bivaku a k lidem v moto bivaku vůbec nesmí. Takže správná odpověď je - NE. Celé to bylo zabalené tak, jakoby v bivaku byly i posádky kamionů ale to není pravda, takže to byla past. Hodně lidí odpovědělo, že už napsali že ano, než je napadlo že to je chyták a rozmysleli si to a opravili odpověď. Někteří si nebyli jistí, jestli tam kamiony jsou nebo nejsou ale radši napsali ne, protože jim to přijde logické. To je správně.
Ze správných odpovědí jsem vybral tentokrát toho, kdo odpověděl nejrychleji a vítězem je Ing. Štefan Glovaťák z Oravské Polhory. Gratuluji...

Žádné komentáře:

Okomentovat