Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

úterý 3. ledna 2012

Etapa 02 - dnešní soutěž

Dnešní soutěž se bude týkat pravidel. Kdo sledoval dnešní a včerejší články, nebude mít žádný problém..
Kdo je nesledoval, může si tipnout nebo je zpětně pročíst...
Soutěžní otázka č. 2
Může jezdec motocyklu na Rallye Dakar natankovat mezi DSS a městečkem Tunuyán z doprovodného vozidla svého týmu bez penalizace?

Soutěžíme opět o dárkové předměty Czech Dakar Teamu a firmy Ivar CS. Odpovědi posílejte nejlépe mailem na touratech@touratech.cz, vítěze vylosujeme v noci a výhra mu přijde poštou přímo od sponzora Jana Veselého - firmy Ivar CS. Správnou odpověď zveřejníme zde...

A přišel čas na vyhlášení dnešního vítěze. Nejdříve správná odpověď - byl to trošku chyták a chtěl jsem, abyste si našli na mapce (kterou jsem publikoval do blogu, takže jste nemuseli hledat někde daleko) dnešní etapy město Tunuyán a DSS, což je start speciálu. Město bylo na spojovačce před startem speciálu. Chyták byl, že jsem to napsal v opačném pořadí - mezi DSS a městečkem i když by to mělo spíš být mezi městečkem a DSS. Nicméně v té části etapy šlo o spojovačku, takže se tam tankovat může kdekoliv a od kohokoliv. Nakonec v dnešním eurosportu jste někde v těch místech viděli jak mění pneumatiky Lopezovi. To je přesně ono. Před startem etapy můžete používat týmovou i jinou pomoc včetně tankování paliva a nebo tankovat na benzínkách cestou, podle libosti. Jen musíte být včas na startu etapy. V etapě pak nesmíte používat jakoukoliv jinou asistenci než od jiného závodníka, takže pokud máte týmovou rychlou asistenci (auto nebo kamion) můžete na ně počkat až vás dojedou (volat se jim pod trestem penalizace nesmí ale běžně se to dělá) nebo vám může pomoct jakýkoliv jiný motorkář, pochopitelně profesionální týmy na to mají své "nosiče vody" - jako je třeba Ruben Faria pro Desprese nebo Juan Garcia pro Comu (dnes jste ho viděli jak pomáhal zraněnému Quinnovi Codymu po havárii).
Přišlo 25 správných (a 9 nesprávných) odpovědí, z těch správných byl vylosován Pavel K. - KTM LC8 Adv. (mail kvasha@) kterého prosím, aby si mi ozval s adresou na kterou mu bude zaslaná výhra.

1 komentář:

  1. Odpovědi už chodí a je to tak půl napůl správné a špatné. Přečtěte si to znění otázky pořádně :)

    OdpovědětVymazat