Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

úterý 3. ledna 2017

DAKAR 2017 ETAPA 02

Resistencia -> San Miguel De Tucaman
Dnešní etapa je podle dakar.com bez spojovaček (což se mi nějak nezdá protože dříve vydaný media guide mluví o 800km) a speciál měří 275km pro mot
orky i čtyřkolky. Kamiony pojedou 284km. Start etapy je v 9:30 místního času.
Etapa je téměř bez výškových rozdílů a vede regionem, kde se jezdí řada různých závodů (Transchaco rallye) a jejím největším úskalím bude spousta prachu. Pokud by pršelo, tak se prach změní v bláto ale dnes se to nepředpokládá.
Etapu bude otevírat J. Pedrero Garcia (Sherco). Loňská hvězda Toby Price pojede až na 17. místě. Určitě bude zajímavé sledovat mezičasy Š. Svitka (startuje 14.) a Ivana Jakeše (26.). Nejlepší včerejší český motorkář - Ondra Klymčiw startuje z 32. místa přibližně v 10:30 místního času. Pepa Macháček na quadu startuje patnáct minut po něm z 15. startovního místa.

Etapu sledujeme na naší facebookové stránce - bude označená ETAPA 02 LIVE - dejte si zobrazit komentáře od nejnovějších a budete v obraze. Bylo by fajn, když ten příspěvek označíte že se vám líbí, ať je vidět, kolik lidí to sleduje. 


1 komentář:

  1. Kdybyste se vrátili celí zdraví i z toho dalšího ročníku, tak jako dlouholetá kamarádka vašeho týmu každému z vás včetně mechanika daruji dárkový box pro muže. Děláte totiž skvělou reprezentaci našeho státu a přijde mi, že to máte v hlavě i srovnané. Manžel se na vás dívá každou středu.

    OdpovědětVymazat