Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pondělí 5. ledna 2015

Vyhodnocení soutěže č. 1




V deset hodin jsme ukončili včerejší první kolo soutěže pro fanoušky našeho blogu a FB stránky.

Zopakování soutěžní otázky č. 1:
Jak asi víte, Jan Veselý jede letos v týmu Ivana Jakeše. My chceme vědět, jak se jmenuje třetí jezdec (první je I. Jakeš, druhý J. Veselý), kterého zastřešuje tým Ivana Jakeše, jakou zemi reprezentuje a na jakém jede motocyklu?

Celkem přišlo 39 odpovědí se všmi náležitostmi podle pravidel (někteří poslali chybějící údaje dodatečně - zahrnul jsem je do těch co splnili podmínky). Bohužel někteří odpověděli správně ale neuvedli vše, co bylo požadované v požadavcích - obvykle chyběla adresa. Z těch 39 bylo 23 odpovědí správně. Ostatní buď hádali nebo napsali, že to je můj oblíbený chyták a žádný třetí jezdec neexistuje. Podívejte se na fotku z příprav na start rallye a číslo na třetí motorce a bude vám jasné, že ten třetí skutečně existuje :)

Správná odpověď tedy zní:
Francisco „Franny“ Arrerondo,  Guatemala a jede na stroji KTM
Nebylo potřeba už dále uvádět, že jde o 450 Rally Replicu.
Je škoda, že někteří sice našli správné jméno a zemi ale nenapsali to, že jede na KTM. 

Možná je pravda, že hned na úvod jsme vypálili trošku moc ostrýma, protože odpověď se dala špatně vyhledat pomocí vyhledávačů ale kdo se podíval na fotky na profilu Ivana Jakeše nebo Honzy Veselého, musel stroj s číslem 54 vidět před jejich stanem a dohledat si ve startovní listině na dakar.com jeho jméno, zemi a výrobce motorky. Nemyslím, že to bylo tak těžké, jak někteří psali. Nakonec by se to ale dalo najít - třeba i v jednom vysvětlujícím článku na slovenském webu advriders.sk, kde se píše proč Arrerondo nejede s týmovým kolegou Pal Anders Ullevalseterem na Africa Race a spojil se s týmem Ivana Jakeše.
Francisco „Franny“ Arrerondo je na fotce z včerejšího startu tady vpravo.


A kdo vyhrál?
Losováním z čísel 1-23 vyhrál mail Heleny Bernatové z Prahy.


Gratulujeme a děkujeme všem soutěžícím.
Vítězka dostane cenu přímo od sponzora Jana Veselého, společnosti IVAR.CS a to po skončení rallye, protože jsem slíbil věci s podpisem Jana Veselého nebo dokonce všech členů týmu.
Pro ty, kdo dnes neměli štěstí nebo nenašli správnou odpověď už je připravená otázka druhého kola, kterou zveřejníme během dnešního odpoledne.


Žádné komentáře:

Okomentovat