Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

sobota 17. ledna 2015

Vyhodnocení soutěže č.11 s BARTH-Racing

Soutěže o cenu BARTH-Racing se zúčastnilo 75 soutěžících. To je velmi solidní účast.


Jaká byla otázka?
Ondra Klymčiw si během Dakaru našel čas na natočení seznamovacího videa o technice motocyklů na rallye. Otázka zní, kdy to video natáčel? Ráno, večer, v noci, dopoledne nebo odpoledne? Zkuste štěstí nebo snad víte jak to zjistit?

Správnou odpověď bylo celkem snadné zjistit, stačilo si pustit to zmíněné video z FB nebo tady z blogu:
https://www.youtube.com/watch?v=90eP8w-RZCs

Když se díváte za Ondru během prakticky celého videa, jsou tam vidět hodiny, které ukazují čas kolem 3h (přesně od 14:50 do 15:05). Protože je vidět ze záběrů, že je venku světlo, je jasné, že to bylo natáčené odpoledne. Záběr na práci mechaniků, byl natáčený v 7h večer (opět jsou vidět hodiny). Takže správná odpověď je "odpoledne" ale jako správné byly považované i ty označené "večer". Většinou jste uvedli ty časy, takže to bylo jasné.
 
Překvapilo mě, že řada soutěžích hledala nějaký chyták. Letos jsem se rozhodl, že po minulých ročnících nebudu dělat otázky těžké ani tam dávat nějaké chytáky, protože ty soutěže jsou pro fanoušky na pobavení a ne na naštvání. Takže opravdu to chyták nebyl, podezřívali jste nás, že jsme přeřídili hodiny a umístili je tam úmyslně a správný čas byl vidět jinde atd. Ne, opravdu tam ty hodiny jsou a jdou správně. :)

Z těch 75 odpovědí byly jen čtyři špatně. Ačkoliv jsem na to upozorňoval, dva soutěžící neuvedli kontakty, jedna odpověď byla "dopoledne" a jedna "v noci". Ty skutečně za správné považovat nemůžeme. Sedm večer je večer a ne noc.

A vylosovaný soutěžící je: Vojtěch Bartoška, Nová Cerekev

Gratulujeme, předáváme kontakt do Autocentra BARTH, kde vám hned po víkendu zašlou výhru.
A vy ostatní, kteří jste neměli štěstí při losování, podívejte se zítra během dne nebo večer na novou závěrečnou podiovou soutěž, která bude mít více otázek a bude se soutěžit o několik krásných cen.


Žádné komentáře:

Okomentovat