Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

čtvrtek 17. ledna 2013

DAKAR 2012 - Soutěž č. 4

A je tu opět populární soutěž se společností IVAR.CZ na téma Dakar. Vylosovaný soutěžící (ze správných odpovědí) získá sadu dárkových předmětů s tematikou Dakar - tričko, klíčenku apod.

Po minulé poměrně těžké "historické" otázce, jsem se po domluvě s Janem Veselým rozhodl udělat dnešní soutěž snadnější a také vložit bonusy..
Základní otázka pro soutěž č. 4 zní: V jednom dnešním článku je fotografie z bivaku, na které je Jan Veselý spolu s mimořádně úspěšným závodníkem. Napište jeho jméno a jaké nejlepší umístění na rallye Dakar dosáhnul a v kterém roce.
Pokud odpovíte správně, což předpokládám že musí zvládnou každý, tak tady je pár bonusových otázek, za které můžete získat další upomínkové předměty s tematikou Dakar 2013:

a) co jedli závodníci v jídelně bivaku večer před asi nejtěžší etapou letošního dakaru? Odhadněte která to asi byla a jaká to je země a co tak mohli mít k večeři. Kdo se trefí nejlépe, dostane bonusovou cenu. Odpověď typu "proteiny, sacharidy a tuky" není správná odpověď :)
b) o co se vsadil Jan Veselý s Markem Spáčilem - že když se rozbije diferenciál, který Honza celou noc opravoval, tak co udělá? Opět - zkuste odhadnout a když budete blízko, máte bonusovou cenu. Jestli se s Honzou znáte a budete mu psát SMSky, tak vás zcela jistě prokleje a mě taky, takže prosím nepište mu, ať neutrácí šílený peníze za SMS :)
c) Kolik motocyklů měl Jan Veselý letos v Jižní Americe.
d) jedna z motocyklových značek, která v minulosti byla na jihoamerickém Dakaru poměrně velmi aktivní, letos zcela chybí. Která to je?



Odpovědi posílejte na mail: D2013-S04@touratech.cz

Ze zprávných odpovědí vylosujeme jednoho vítěze v pátek, 18. ledna 2013
Pravidla:
1. Pořadatelem soutěže je společnost IVAR.CS, Vaníčkova 5, 160 17 Praha 6, IČ: 45276935
2. Soutěže se nesmí účastnit spolupracovníci společnosti IVAR.CS, ani jejich rodinní příslušníci.
3. Každý soutěžící smí odeslat pouze jednu odpověď
4. S osobními údaji soutěžících bude nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
5. Jména výherců soutěže budou zveřejněna na blogu dakarrallye.blogspot.cz nejpozději do 24h po skončení soutěžního kola. Soutěž č. 3 bude uzavřena 18.1.2013 v 18h
6. Průběžný součet hlasů bude aktualizován minimálně jednou denně
9. Ze soutěže budou vyloučeny odpovědi bez uvedení plného jména, adresy, e-mailu a telefonního kontaktu
10. Cena vítězi bude odeslána přímo společností Ivar.CS na adresu uvedenou v soutěžním mailu

1 komentář: