Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pondělí 2. ledna 2012

Etapa 02 - Pozor! Dnešní soutěž na blogu

Dnes soutěžíme o reklamní předměty Czech Dakar Teamu, které vítězi odešle sponzor týmu, IVAR CS přímo domů. Budeme začínat s drobnostmi a skončíme s hodnotnějšími věcmi, na každý den máme připravené něco jiného. Dnešní otázka je jednoduchá, v jednom z předchozích příspěvků v blogu byla publikovaná oficiální fotografie všech motorkářů a čtyřkolkářů na podiu na startu. Najděte na fotce Honzu Veselého (je tam, není to chyták) a podrobně popište kde je nebo udělejte výřez z té fotky a označte ho v grafickém programu apod. Na metodě nezáleží. Jeden vylosovaný ze správných odpovědí dostane poštou cenu. Vítěze vyhlásíme dnes v noci po vysílání Eurosportu. Do vyhlášení dnešního vítěze můžete posílat odpovědi - tady do blogu jako zprávu, na Facebookupomocí zprávy nebo mailem na mailovou adresu touratech@touratech.cz (nejlepší).

Celkem bylo do losování zasláno 24 odpovědí, z toho čtyři byly nesprávné a 20 správných. Téměř holohaví jezdci vás zmátli, tak zde je správný detail. Podle všeho sedí na fotce přímo za Honzou Pepa Macháček ale to nemám potvrzené.
Losovali jsme ze správných odpovědí a vítězem dnešní soutěže se stává DANIEL ŠIMÍK. Vítězi byl odeslán mail s informacemi a všem děkujeme a těšíme se na nějaký další kvíz zítra.

Žádné komentáře:

Okomentovat