Náš facebook

Náš facebook
Náš facebook

pátek 13. ledna 2012

Etapa 11 - zprávy z bivaku

Stihl jsem jen tak tak dodat část zpráv do vysílání Eurosportu, tak jste to možná už někdo slyšeli. Kdo to nesledoval, tak tady je souhrn informací od Honzy Veselého z dnešního bivaku:
Jaká byla etapa?Bylo to dost těžký. Dva opravdu hluboké brody a duny z fešfeše - ne z písku. Feš a v něm kamení. Nešlo v tom vůbec jet. Feše bylo místy i metr. Fakt hustý.
Měl jsem starost že nejsi dlouho vidět na trackingu. Svitko se včera zranil a dneska jel pomaleji. Ty jseš OK?
Všichni jsou spíš K.O. Dneska kamaráde fakt hustý. Sjezdy skoro kolmé s půl metrem fešfeše a v tom obří balvany. Nádherná krajina úplně jiná než v Chile. I jiný písek. Ale špatně se v tom jezdí.
Ty brody jsem viděl v televizi, vypadaly drsně. Většina asi vedla motorku. Jaký je bivak?Ty dva brody na začátku byly po rozkrok. Projet to nešlo, byly tam velké kameny a velký proud. Muselo se jít vedle motorky. Ještě teď vylívám vodu z bot. Bivak? Asi takhle - houska, kolínka a voda na pití. Voda na umytí není. Dali nám deku a čepici. Pantofle vyrobené z pneumatik. Jedním slovem hnůj! Záchody neexistují. Hovada! Komáři. Kurva že jsem nezůstal doma u krbu :) Honza

Asi k tomu není potřeba nic dodávat...

Žádné komentáře:

Okomentovat